به گزارش خبرگزاری مهر در اهواز، محسن پویا عنوان کرد: به منظور پایداری کیفی آب آشامیدنی در شرایط ویژه، با توجه به شروع پیک دوم وبا یا التور که از جمله بیماریهای بومی خوزستان است اقدامات لازم در راستای افزایش سطح بهداشت آب متناسب با استانداردهای ملی و رهنمودهای سازمان بهداشت جهانی صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی نظام مند برای تهیه و تامین کلر و مشتقات آن و ساماندهی و توسعه ایستگاه های گندزدایی و ایمن سازی تاسیسات مرتبط به گونه ای انجام شد که در حال حاضر 93 دستگاه کلرزنی گازی و مایع در تاسیسات شهرهای استان خوزستان در حال فعالیت هستند.
رئیس هیئت مدیره آبفای خوزستان با بیان اینکه آزمایشگاه های میکروبی استان به منظور مقابله با بیماریهای آب به خصوص وبا به لوازم و دستگاه های پیشرفته و اتوماتیک بدون آلودگی محیطی ویژه کدورت و هدایت الکترونیکی آب تجهیز شده اند، گفت: در شش ماهه نخست امسال 79 هزار 434 مورد کلر سنجی در سطح تاسیسات، مخازن ذخیره و خروجی تصفیه خانه های استان انجام شده و این در حالیست که تعداد آزمونهای میکروبی استان در این مدت به 17 هزار و 706 و تعداد آزمونهای شیمیایی به هفت هزار و 637 مورد می رسد.
وی مقدار مصرف گاز کلر برای ضدعفونی و میزان مصرف مواد منعقد کننده برای حذف کدورت را در شش ماهه نخست امسال به ترتیب بالغ بر 237 و 125 تن اعلام کرد.
پویا تاکید کرد: مطلوبیت آب در استان خوزستان بیش از 99.7 درصد است.
نظر شما